Anu Härkönen
Blondi & tekoäly valmentaja

Hei kaikki! Mä oon Anu, sun henkilökohtainen buustaaja, joka on täällä jeesaamassa sua heittämään elämässä ja arjessa ihan uuden vaihteen silmään – ja tehään se tyylillä ja rohkeasti! 🚀 Oon ollut mukana vauhdittamassa eri bisnesten tuloksentekoa jo yli 10 vuotta. Mun matkaan on mahtunut yli 60 mahtavaa yritystä ja organisaatiota – isoista pikkusiin, start-upeista pörssijätteihin. 🏢💼

Kun korona iski, myös mun maailma meni ihan sekaisin. Mun suunnitellut kiertueet maailmalla tyssäs kuin seinään ja yhtäkkiä mä olin ihan tyhjän päällä. Uskon, että säkin muistat sen tunteen! Mun piti siirtyä valmentamaan Teamsin välityksellä. Se oli mulle tosi tough cookie nieltäväksi. Kaipasin niin sitä fiilistä, kun saa workshopata porukan kanssa samassa tilassa, nauraa ja pähkäillä yhdessä. Mä jouduin kohtaamaan myös omat demonit ja henk.koht elämän säädöt, jotka pisti mut ihan uuden äärelle – itseni etsimisen tielle.

Mä päätin, että on aika opiskella jotain uutta. Mä heitin itseni digimarkkinoinnin ja palvelumuotoilun syövereihin, ja aloin opiskella, miten some✨toimii. Mutta silti, se jokin puuttui… 

Mutta sit mä rakastuin! 💓 Mä törmäsin tekoälyyn, AI:hin. Ja voin kertoa, että se oli kuin alkuräjähdys mun päässä! Tiesin heti, että tää on se juttu, joka mun pitää saada jengille tutuks. Tekoäly 🤖 ei ole enää pelkkää scifiä, se on tässä ja nyt! AI mullistaa meidän kaikkien elämän!

Mä päätin, että mun missio🧬 on tehdä tekoäly ymmärrettäväks ja saavutettavaks kaikille. Muksuille opetetaan jo tekoälylukutaitoa, mutta mitäs me muut? Tää juttu on vähän niin kuin jos olisi Google, jota vain skidit osaisivat käyttää! 📚 Mä pistin kaiken tarmoni ja intoni sekä vähän massiakin💰💸 tekoälyn opiskeluun. Kävin hyödyllisiä, mutta varsin kuivia ja puuduttavia kursseja tekoälystä.

Mä halusin luoda jotain ihan muuta, jotain mikä ei oo teknologia-jargoniaa, vaan ihan käytännön meininkiä 🛠. Halusin, et  jokainen voi sukeltaa mukaan ja saada tekoälystä buustia, säihkettä ja säpinää omaan arkeen. 

Joten, jos sä oot valmis ottamaan sun arjen next levelille ja haluat oppia, miten AI 🤖auttaa sua vapauttamaan aikaa, inspiroitumaan ja jopa ratkaisemaan ongelmia, niin tuu mun matkaan! Mä oon täällä sua varten. Me yhdessä rikotaan kaikki rajat ja tuodaan lisää vapautta ja mahdollisuuksia sun elämään!  

Blondin Tekoäly™

Pyydä tästä ilmainen video

Lue tästä tietosuojasta Rekisteriseloste.

Shopping Cart