TEE TEKOÄLYSTÄ SUPERVOIMASI ⚡

Moi, mä olen Anu!

🌟 Ja mä oon täällä pelastamassa sut tekoälyn aiheuttamalta stressiltä ja siitä ärsyttävästä #FOMO-fibasta! Tiedäthän, kun kaikki hypettää #AI-juttuja ja sä vaan toivot, että koko homma katoais kuin tuhka tuuleen. Varmasti tulee niitä meilejä, jotka on täynnä AI-hepreaa ja sä mietit, että “Ei tää voi olla mun juttu, mähän teen duunia, joka vaatii oikeita aivoja.”

Let’s get real: Tekoäly on täällä eikä se oo minnekään häipymässä! Ja kyllä, se saattaa jopa korvata tietyt ihmisälyn hommat. Mutta nyt tulee se paras osa: Sä voit todellakin oppia tän AI-jutun, ja mä autan sua!

Mä oon jo tehnyt ison osan hommasta, jotta sä voit vaan chillata. Mä oon pistänyt likoon aikaa, rahaa ja intoa, että sä saat napattua just sen infon, mitä sun tarvii tietää AI:sta – ja sen lisäks supernopeesti ja vaivattomasti. 

Sä tiedät sen fiiliksen, kun uudet jutut saa sut syttymään, koska ne on kerrottu niin, että sä voit vaan uppoutua siihen maailmaan? Unohda nukuttava teknologia-jargonia – täällä puhutaan kieltä, joka saa mielikuvituksen lentoon! 🦋

Lähde mun matkaan, ja mä teen kaikkeni, jotta tekoälystä tulee sun uusi bestis! Blondin Tekoäly™ verkkovalmennus on kuin yhteinen upea matka, jossa me ei ainoastaan opita uutta, vaan nauretaan, ravitaan sielua ja löydetään ihan uusia puolia itsestämme.

Blondin Tekoäly™ on elämyksellinen, viihdyttävä ja uniikki verkkovalmennus. Täysin ainutlaatuinen tapa lähestyä uutta teknologiaa.

Blondin Tekoäly™

Kuvittele hetki! ✨ Miten upeaa olisi nähdä Helsingin tuomiokirkko, Vincent van Goghin silmin – niin kuin hän olisi sen siveltimenvedoillaan ikuistanut!  Ja arvaa mitä? Tekoäly tekee tästä unelmasta totta alle minuutissa! 🎨

 Ja mikä parasta – nämä taidehelmet on sun omia aarteita! Sulla on vapaus, ainakin toistaiseksi, käyttää näitä tekoälyn luomia mestariteoksia juuri niin kuin haluat. 🖼️ Tekoäly avaa oven uuteen maailmaan, jossa voit leikkiä luomisen rajattomilla kentillä ilman, että tarvitsee olla seuraava van Gogh. 

 

Onko sulla se fiilis, että haluat herätä joka aamu sellaisella luovuuden ja innostuksen tsunamilla, että maailma on sun? Kaipaako sun arki tai työelämä sitä kaivattua säihkettä ja säpinää? Nyt on aika vastata tekoälyn herätyskutsuun! 🌅 Tämä on se hetki, kun me yhdessä tehdään historiaa!

Blondin Tekoäly™ virtuaalivalmennus on kuin sinulle räätälöity taikapilli, joka puhaltaa arkeesi uudenlaista energiaa! 🌟 Ei haittaa, vaikka tekoäly olisi sulle vielä mysteeri – mä lupaan, että sun sisäinen leijona herää ja loistaa, ja se ei vaadi mitään superponnistuksia.

Mä loin tän Blondin Tekoäly™ paketin just sulle, sä ihana ruuhkavuosien sankaritar tai arjen multitaskaaja, joka kaipaat elämääsi sitä jotain extraa. Tiedän, että tuntuu, ettei aika riitä mihinkään ja uudet teknologiat tuntuu olevan vaan lisätaakka. 🕰️ Mutta hei, tekoäly ei ole taakka – se on sun superpower!

Usko pois, tekoäly mullistaa kaiken – se on kuin internetin tulo aikoinaan, mutta vielä suuremmassa mittakaavassa. Tässä valmennuksessa mä näytän sulle, miten voit hyödyntää tekoälyä jo nyt, ihan ilmaiseksi, ja tehdä elämästäsi helpompaa ja inspiroivampaa.

Oot ehkä nähnyt niitä super teknisiä tekoälykursseja, jotka saa pään pyörälle. Mutta Blondin Tekoäly™ on erilainen – se on tehty meidän tavisten tarpeisiin. Jos osaat käyttää puhelintasi, osaat myös hyödyntää tekoälyä – lupaan sen!

Kun mä puhun tekoälystä, mä tarkoitan käytännössä generatiivista chattia ja sen mahtavia lisäosia. Jos Chat GPT tai Copilot ovat sulle vielä vieraita käsitteitä, ei hätää, pian sä hallitset ne!

Tässä valmennuksessa sä saat:

  • Ohjeet, miten asennat ChatGPT:n laitteellesi ja otat sen käyttöön – super helposti!
  • Nopean ja tehokkaan promptaamisen logiikan, joilla loistat sekä duunissa että kotona 
  • Käytännönläheisiä vinkkejä, joilla tekoäly voi tehdä sun arjestasi sujuvampaa
  • Pääsyn meidän eksklusiiviseen AI Blondien Klubi Facebook-ryhmään, jossa jaetaan ajatuksia tekoälystä, parhaat promptit ja tietenkin valmennuksen treenien tuotokset 
  • Taidot, joilla häikäiset kaikki!

Tervetuloa mukaan, ihana! Let’s shine together! ✨

Miksi mä oon sun unelmaopas AI-elämään?

 Mä oon Anu ja täällä sun tukena, kun lähdetään yhdessä seikkailemaan tekoälyn ihmeelliseen maailmaan! 🚀 Mä haluan, että kaikki ymmärtävät, kuinka maagista tekoäly voi olla meidän elämässä!  Mun missiona on tuoda teille sitä säihkettä ja säpinää, jonka tekoälyn taituruus saa aikaan. Ja kuulkaa, ei tarvita mitään ihmeitä – pienellä ripauksella uteliaisuutta sä voit saada arjen pyörimään kuin unelma, niin töissä kuin kotikolossakin!

Miksi just mä oon sun unelmaopas tähän? Vielä viime kesänä mä olin tekoälyn suhteen kuin kala kuivalla maalla – en tiennyt siitä juuri mitään! 🐠 Mä olen ikinuori queen ja kaikki uudet jutut innostaa mua. Mä päätin sukeltaa tekoälyn pyörteisiin ja ymmärtää, miten tavallinen ihminen voi siitä hyötyä. Mä oon imenyt tietoa joka suunnasta – käynyt eri tahojen tekoälykursseja, bongannut tietoa somesta, lehdistä, artikkeleista, you name it. Ja arvatkaa mitä? Iso osa tekoälyjutuista on kuin unilääkettä – niin kuivia, että tekisi mieli itkeä. 😴

Siksi mä halusin luoda jotain, joka saa energian virtaamaan – Blondin Tekoäly™ virtuaalivalmennuksen, joka on täynnä iloa, innostusta ja ahaa-elämyksiä! ✨

Mä toivon, että sä hyppäät mukaan tähän vallankumoukseen ja otat tekoälyn osaksi sun elämää. On totta, että uutiset maalaavat tekoälystä joskus synkkiä kuvia, mutta oikeesti, se voi olla myös uskomattoman upea, elämää rikastuttava kumppani!  Let’s make magic happen! ✨

Blondin Tekoäly™

Pyydä tästä ilmainen video

Lue tästä tietosuojasta Rekisteriseloste.

Shopping Cart